Termékeink

 

Klímakompresszor
Gyártóegységünk 2 nagy területből áll: kompresszor megmunkáló és összeszerelő gyáregység. Ezen a területen félig automatizált, valamint teljesen automatizált gyártósoron folyik a termelés - CNC megmunkáló központokkal, esztergákkal, robotokkal -, közel 25 féle kompresszort gyártva. 

Hűtőközeg továbbító
A hűtőközeg csövek gyártása az Albában 2012 áprilisában kezdődött, és termékeinket a legnagyobb autógyárak számára szállítjuk be. A terület 600 dolgozója évi 5 millió terméket gyárt a legnagyobb autógyárak számára. A feldolgozás fő technológiái a csődarabolás, formázás, zsírtalanítás, keményforrasztás, hajlítás, hegesztés és héliummal történő szivárgás teszt.

Hőszivattyú szelepek (HPV), valamint Vízszelep- és pumpa termékcsalád
2014-ben indult a hőszivattyú szelepek gyártása (HPV) hibrid és elektromos járművekhez. A szelepek modulokba épülnek, melyek az autók akkumulátorának hűtésére és fűtésére szolgálnak. A vízszelep- és pumpa (Thermal Management) termékcsalád gyártása 2015-ben kezdődött vállalatunknál. Ezek a szelepek és szivattyúk a szemályautó hűtővíz rendszeréhez készülnek.