Vállalatunk

 

Hanon Systems Hungary Kft - ALBA ÜZEM

A Hanon Systems Hungary Kft. Alba Üzeme 1991-ben kezdte meg működését Székesfehérváron. A gyár zöldmezős beruházásként épült, alapterülete 40.000m2. Közel 1600 szellemi és fizikai munkatársat foglalkoztató vállalat profilja az autóalkatrész-gyártás. A koreai tulajdonú Hanon Systems a világ második legnagyobb autóipari klímatechnikai beszállító vállalata, mely világszerte 40 gyártó üzemmel és 4 technológiai központtal rendelkezik.
Az Alba Üzemben jelenleg klímakompresszorok, hűtőközeg-továbbító rendszerek, hőszivattyú szelepek, valamint vízszelep- és pumpa termékcsalád gyártása folyik.

Szervezeti egységeink

Mérnökség: Gyártástámogatás és Termékfejlesztés

A Hanon Systems Hungary Kft-nél a termelés mérnöki támogatását, gyártómérnökeink látják el, akik feladatai többek között a gyártóterület műszaki támogatása, a termékek gyártásához szükséges erőforrások és folyamatok koordinálása, felügyelete és folyamatos fejlesztése. A külső és belső vevők által meghatározott minőségi-és szállítási igények költség hatékony kielégítése.

Termékfejlesztési csoportunkban dolgozó tervezőmérnök kollégák rajz- és design-módosítási feladatokat látnak el kompresszorok, HVAC egységek, klímaköri szelepeken vevőink számára. Munkájuk során együttműködnek az európai, koreai és amerikai termékfejlesztő központokkal. Itt készülnek a vevői elvárások szerinti 3 dimenziós kompresszor tervek és rajzok, valamint a különböző gyártásindítás előtti élettartam tesztelések.

Támogató osztályaink: Minőségügy, Pénzügy (Kontrolling és Könyvelés), HR, IT, Logisztika, Beszerzés és egyéb Regionális funkciók